Veilige e-mail en bestandsuitwisseling

Jouw Orthopedagoog gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Jouw Orthopedagoog gaat zorgvuldig om met privacygevoelige informatie en kiest daarom voor veilige communicatie via Zivver. Het is daarom mogelijk dat u berichten van Jouw Orthopedagoog ontvangt via Zivver. Lees hier wat Zivver is en wat u moet doen als u een mail via Zivver ontvangt.

Ook u kunt (kosteloos!) privacygevoelige informatie via e-mail veilig uitwisselen met Jouw Orthopedagoog. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Klik op deze link!

Wat is Zivver?
Zivver is een middel om beveiligd een e-mail te versturen. Zivver versleutelt de inhoud van berichten. Dat is belangrijk bij berichten die vertrouwelijke gegevens bevatten, zoals medische informatie en cliëntengegevens. Op deze manier kan alleen u als ontvanger en de verzender bij deze informatie. U kunt het bericht openen met behulp van een code die u van het ziekenhuis per sms, mail of telefonisch ontvangt.

Hoe kan ik een Zivver-bericht lezen?
Hebt u een e-mail ontvangen van Jouw Orthopedagoog via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren. In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Kan ik een Zivver-bericht lezen zonder dat ik een Zivver-account heb?
Ja, dat kan. U ontvangt via SMS, telefonisch of per e-mail een aparte code die u nodig heeft om het bericht te openen. Deze code heeft u nodig elke keer dat u het bericht wilt openen of beantwoorden.

Hoe kan ik een Zivver-bericht beantwoorden?
Beantwoord een mail via de pijltjes bovenaan de mail of via de menu-optie. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop.

Hoe maak ik een Zivver-account aan?
Volg deze link: https://app.zivver.com/l/start/91016da6-38ac-46a4-b330-bf194ed4f8bd.

Kan ik Zivver-berichten ook op mijn telefoon of tablet lezen?
Ja, u kunt Zivver-berichten ook via uw telefoon bekijken. Download de Zivver app via de App Store of Google Play Store.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons tijdens de behandelgesprekken op de hoogte stellen van wijzigingen in uw e-mailadres en/of telefoonnummer.

Meer informatie over Zivver vindt u op www.zivver.nl en support.zivver.com.


Top