E-Health

Jouw Orthopedagoog maakt gebruik van E-Health. E-health staat voor elektronische gezondheid, ofwel zorg via internet. Steeds meer aandacht gaat uit naar zogeheten ‘blended care’, waarbij reguliere face-to-face gesprekken gecombineerd worden met online behandelmodules. Jouw Orthopedagoog maakt gebruik van het e-Health platform Therapieland.

Jouw behandelaar kiest samen met jou een online behandelprogramma waarin uitleg gegeven wordt over de klachten die je ervaart. Daarnaast kun je opdrachten maken en informatieve of leuke filmpjes bekijken.

Hoe kan e-Health je helpen?
Je kunt alle informatie te allen tijde teruglezen, waardoor het beter blijft hangen.
Je gaat in je eigen omgeving, tijd en tempo aan de slag en zo ben je in staat om de regie te nemen over je eigen herstel.
Hierdoor kunnen je klachten sneller verminderen en leg je een stevige basis om zelf met moeilijkheden om te kunnen gaan, ook in de toekomst.
Het is goed voor je zelfvertrouwen als je weet dat je zelf stappen hebt ondernomen om beter in je vel te zitten.

Hoe werkt het?
De behandelaar kiest een online behandelprogramma uit waarmee je aan de slag gaat en stuurt jou een uitnodiging.
Je ontvangt een uitnodiging op je mailadres.
Als je deze uitnodiging accepteert en een account aanmaakt is je behandelaar aan jouw account gekoppeld en kun je aan de slag. Jouw therapeut kan dan meekijken met jouw behandeling.
Als je inhoudelijke vragen hebt over informatie, je klachten, het doorlopen van het programma kun je bij je behandelaar terecht.
Als je ergens tegen aan loopt in het platform, kun je ten alle tijde de helpdesk van Therapieland bereiken door middel van de Feedback knop links op de website (binnen Therapieland) of via 020-7712848.

Mocht je vragen hebben over of e-health een bijdrage kan leveren aan jouw behandeling, dan kunt je hierover contact opnemen met jouw behandelaar.

Klik hier om naar Therapieland te gaan.


Top