Coronamaatregelen

De praktijk is OPEN maar wil je het volgende goed doorlezen?

Om het risico van verdere verspreiding van het Corona virus te beperken, volgen wij de adviezen van het RIVM. Daarom is het belangrijk om niet naar de praktijk te komen wanneer je zelf of een van jouw gezinsleden last hebt/heeft van verkoudheidsklachten zoals niezen, loopneus, keelpijn, koorts, hoesten of benauwdheid.

Zeg in dat geval je afspraak af en laat ons weten of je behoefte hebt aan een afspraak per telefoon of door middel van beeldbellen. Afspraken die van tevoren afgezegd worden zullen niet in rekening gebracht worden, ook niet wanneer dit binnen 24 uur gebeurt. Afspraken die niet afgezegd worden en waarbij je niet verschijnt worden wel in rekening gebracht.

Als je wel naar de praktijk komt en je hebt gezondheidsklachten zoals hierboven aangegeven, dan beëindigen wij de afspraak. Dat geldt ook indien blijkt dat er gezinsleden zijn die bovengenoemde gezondheidsklachten hebben. Deze afspraken worden wel in rekening gebracht.

Tenslotte willen wij je vragen wanneer je naar de praktijk komt om op tijd te komen, maar niet te vroeg zodat je niet in de wachtkamer hoeft te zitten. Maak gebruik van de desinfecterende gel die in de praktijk op tafel staat. In de toiletruimten is het mogelijk om de handen te wassen.

Mochten er vragen zijn over de regels van de praktijk, neem dan contact met ons op.


Top